Főzök-sütök:)

receptekről:)

Mogyorós csirkelmell

2011.02.15. 20:41 | pinky86* | Szólj hozzá!

Hozzávalók  

  • 10 dkg darált mogyoró
  • 1.5 dl tejszín
  • 4 darab csirkemell
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 ízlés szerint étolaj
  • 1 ízlés szerint őrölt bors
  • 1 ízlés szerint só

Elkészítés  

A csirkemelleket csontozd ki, a bőrüket húzd le, s a húst vágd ujjnyi csíkokra. Hevíts kevés olajat, dobd rá a húst, s addig keverd-forgasd, amíg egyenletesen ki nem fehéredik. Ekkor sózd meg, s add hozzá az összetört fokhagymát és a darált mogyorót. Néhány percig (kevergetve) így pirítsd, majd vedd vissza a tüzet, keverd bele a tejszínt, borsozd meg, s lefedve párold, amíg a hús meg nem puhul.

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkyfozocskezik.blog.hu/api/trackback/id/tr262663861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: csirke recept mogyoró csirkemell
süti beállítások módosítása