Főzök-sütök:)

receptekről:)

Lilahagymás, szalonnába tekert máj

2011.02.15. 20:36 | pinky86* | Szólj hozzá!

Hozzávalók  

500 g kethup
2 evőkanál mustár
1 dl olaj
1 kg máj
3 fej lilahagyma
bacon szeletelt vagy kockára vágva 0,5 kg
Delikát8

 

Elkészítés  

A tepsi aljára a szalonnát rakom, hogy ne látszódjon a tepsi, majd jól besórom Delikát8-al a májat és rárakom a szalonnára. A lilahagymát vékony karikákra vágom, majd a máj tetejére rakom, a ketchup-ot, a mustárt és az olajat összekeverem, majd ráöntöm az egészre. Ha kevésnek tűnik a szósz, lehet még csinálni arányosan. Jó étvágyat hozzá és várom az észrevételeket!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkyfozocskezik.blog.hu/api/trackback/id/tr872663846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: recept máj szalonna lilhagyma
süti beállítások módosítása